Carnestoltes 2021

Aquest curs el Carnestoltes ha estat ben diferent, degut a la situació de pandèmia que estem vivint. Tot i això a l’escola no hem deixat de gaudir i celebrar aquesta festa tradicional que tenim tan arrelada.

El Rei Carnestoltes ens ha anat enviant correus des de divendres per la Setmana Boja. Hem hagut de portar el cap disfressat, la roba capgirada, complements d’algun ofici, amb algun detall de cuiners/es i fins i tot anar vestits de cap a peus amb el mateix color. Aquest Carnestoltes està ben boig, però ens ho hem passat d’allò més bé.

I així engrescant-nos i motivant-nos, perquè divendres 12 de febrer a la tarda havíem de venir disfressats de casa. Aquest any no hem fet Rua pel carrer i no hem pogut viure l’escalfor de les famílies.

Tot i això hem creat un ambient de Carnestoltes fent una Rua al pati amb tots els cursos d’EI i EP. Els companys/es de 6è amb l’ajuda de la mestra de música han fet una Batucada espectacular i amb tots els ritmes que ens ha tocat, el Rei Carnestoltes ens ha pogut visitar.

Això sí, respectant en tot moment totes les mesures de seguretat.

Visca el Rei Carnestoltes!!!