El dimarts, 1 de març, els alumnes de 5è i de 6è de Primària, i de Primer d’ESO van gaudir d’una jornada d’esquí a l’estació de la Molina. Van tenir la sort que el cap de setmana anterior (27 i 28 de febrer) va nevar força a la Molina (tant el dissabte com el diumenge). Per això, la neu tenia unes condicions ideals per aprendre a esquiar.

 

L’entorn de l’estació era blanquinós, i oferia un caliu especial a la diada. Durant tot el dia, va fer un sol radiant. Tot era adient per què els nostres alumnes poguessin aprofitar les tres hores de classe d’esquí amb monitors per aprendre a baixar per les pistes de debutants i la pista llarga.

Al final del dia els monitors de La Molina ens van felicitar per l’interès i el bon fer dels nostres alumnes tant pel que fa a les classes com al respecte per l’entorn i entre els companys. Esperem poder tornar-hi l’any que ve.