El proper 13 de març, al llarg de la jornada de portes obertes del nostre centre, els alumnes i les alumnes de 4t curs d’ESO que fan l’assignatura optativa de robòtica, duran a terme diferents demostracions dels seus progressos en aquest camp.

Si els voleu conèixer, els trobareu a:

http://descontrolremot.blogspot.com.es/p/qui-som.html

Si ens visiteu durant el matí d’aquest diumenge, en podreu gaudir de les exhibicions. Des d’aquest curs, l’escola ofereix la possibilitat de fer aquests estudis als i a les alumnes que hi estiguin interessats. Amb el robot EV3 de LEGO Education com a element principal i bàsic, els i les alumnes aprenen els fonaments de la programació i la seva aplicació en el camp de la robòtica a través de reptes proposats pel professor que han de superar mitjançant treball cooperatiu. La resolució d’aquests reptes, sovint, requereixen l’aplicació de coneixements de física, matemàtiques,… reforçant el caracter transversal de l’assignatura. Complementa la feina amb el robot el treball amb Scratch (llenguatge de programació senzill que reforça les habilitats en programació) així com la creació i manteniment d’un bloc de robòtica (http://descontrolremot.blogspot.com.es) on, entre d’altres aspectes, els alumnes reflecteixen els seus avanços diaris. Tanmateix, disposem d’un canal de youtube (https://www.youtube.com/channel/UCqFuZvLAL33Xj8CzOrz7W_A), on podreu seguir l’evolució dels seus treballs.

Us convidem el dia 13 a presenciar in situ els nostres treballs!! No us ho perdeu!