El dimecres 4 de març els alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior van marxar a passar tres dies a una casa de colònies, anomenada La Granja, a Santa Maria de Palautordera.

Aquestes han estat unes convivències diferents, ja que els nostres alumnes han pogut fer un tastet d’experiències emocionals. Han fet activitats centrades en diferents regnes; com ara el regne de la confiança, el de la frustació o de l’autoconeixement. Algunes de les activitats que han pogut fer ha estat rocòdrom, el laberint, circuit amb els ulls tapats, sentir-ser reflexat en un cavall o visitar una granja.

Al vespre no van faltar els jocs de nit, discoteca, desfilada de pijames ni les guerres de coixins. No obstant, arribada una certa hora va tocar tancar el llum per carregar forces per l’endemà.

Han estat unes colònies diferents que no pas indiferents. Tornem cansats però amb mil històries per explicar-vos. Seieu a taula, obriu orelles i escolteu-nos amb atenció: avui us volem explicar un conte de bona nit…