Aquest curs la festa  va iniciar-se a principi de setmana on el Rei Carnestoltes va visitar  l’escola per llegir-nos un Pregó. La setmana boja va començar amb alegria, ja que dimarts  va manar venir amb una cosa divertida al cap, dimecres els nens i nenes van venir a l’escola amb el pijama i les sabatilles, dijous Gras vam anar a menjar la truita amb davantal. I divendres a la tarda… els alumnes d’Educació Infantil i Primària van celebrar la rua de carnestoltes pel barri de Sant Pere Nord. 

Tots els alumnes van elaborar les seves disfresses a l’escola amb molta il·lusió.  

El tema d’aquest curs ha estat “Voltant pel Món”. Així doncs els alumnes de P3 van recordar Andalusia, els de P4 van sortir disfressats de Japonesos, els de P5 recordaven Hawai, els de 1r de primària van donar color a la rua vestits d’africans, els de 2n de primària van lluir disfresses de faraons, Cicle mitjà recordava Venècia i Mèxic i Cicle Superior va disfressar-se d’esquimals i Estats Units. 

Els carrers del voltant de l’escola van convertir-se en una gran rua plena de color i màgia.  

Esperem que us hagi agradat a tots la festa d’aquest curs, ja que, des de l’escola ho hem organitzat amb molta il·lusió per tots vosaltres. Ens ho vam passar d’allò més bé. Us esperem a la xocolatada del proper curs al pati de l’escola.