El 3 d’abril del 2019, els alumnes d’Educació Infantil i Primària vam celebrar l’English Day d’enguany. Ens vam dividir per equips: els més petits érem animals i els grans, ciutats del Regne Unit. Al llarg del matí vam poder passar per diverses proves adaptades al nostre nivell: els d’Educació Infantil i Cicle Inicial vam poder gaudir de jocs tradicionals anglesos, un contacontes, un curt de cinema en anglès, taller de tablets en anglès i una minidisco amb les cançons que hem treballat a classe aquest curs. Els de Cicle Mitjà i Superior, vam poder gaudir de proves com un concurs de mímica, un concurs d’Spelling, un Kahoot sobre cultura general i anglesa, el famós joc del Party&Co., el Guess What –endevinar paraules amb uns cascos amb música posada– i un Room Escape. Ha estat un matí molt divertit, on la llengua anglesa com a vehicle de comunicació i la gamificació com a filosofia de treball han fet que haguem après mentre estàvem engrescats en les diferents activitats que hem dut a terme.

 

On the 3rd of April, Infant and Primary Education students celebrated the English Day. The school was splitted into two different groups: Infant Education and Begginers and Intermediate and Upper Cycle Students.  Then, different teams were created: the small ones were animals, whereas the big ones, were cities from the UK. During all that morning, they all enjoyed different activities according to our English level. Infant Education students and Begginers played traditional English games, listened to a story and painted a puppet, watched a short film in English, played English tablet games and danced songs they have learnt during this school year. Intermediate and Upper Cycle students, enjoyed different games such as mimics, spelling contest, cultural Kahoot, Party&Co., Guess What and a Room Escape. It was such a funny morning! We learnt a lot of English by playing and communicating to each other in English because we were very motivated.