El dimarts 23 d’abril a l’escola vam celebrar la nostra particular Diada de Sant Jordi. Aquest curs els alumnes han celebrat els Jocs Florals.

D’aquesta manera,  van preparar  uns escrits que després passarien a concurs per un jurat molt exigent.

A la festa els alumnes de P3 van cantar i ballar la cançó  “Sant Jordi no tenia cap soldat”. Els alumnes de P4 van cantar la cançó “Personatges”, mentre que els de P5 van actuar amb la cançó “Un drac ferotge”.

Els nois i noies de Primària van participar en el concurs dels Jocs Florals. 1r de primària va treballar el còmic, 2n de primària va fer un final de conte, 3r ens van sorprendre amb un cal·ligrama molt bonic i 4t va fer una entrevista molt especial. Els alumnes de 5è van fer un diàleg i els de 6è van escriure i dibuixar un còmic. Tot plegat duia una gran feina darrere.

La Denisa i el Raúl  de 6è  van ser uns excel·lents presentadors de la festa i també els encarregats de dir els guanyadors del concurs.  Cada grup o alumne guanyador va ser premiat amb un llibre per la biblioteca de la classe. A més a més, cada nen  o nena guanyador o guanyadora s’endugué com a  obsequi una galeta en forma de drac.

Gràcies a tots per participar i enhorabona als guanyadors!