El divendres dia 14 de desembre i durant tot el matí  a la Rambla Francesc Macià  la nostra escola va estar recollint diners per col·laborar amb la Marató de TV3. Tot el que s’ha recaptat aquest any anirà destinat a projectes d’ investigació científica sobre el càncer. 

Tots els alumnes de l’escola (amb la col·laboració de les seves famílies) van estar aportant voluntàriament monedes, i així omplir de mica en mica les ampolles de la Marató repartides a cada classe. 

El recapte final  de les 17 ampolles de tots els cursos i la recollida que es va fer a la Rambla Francesc Macià per part dels vianants ha estat de 870, una quantitat molt superior a la recollida anys anteriors. 

Moltes gràcies a tots els pares i alumnes per la vostra aportació, ja que amb l’esforç i la il·lusió individual de tots i cadascú de vosaltres  ho hem aconseguit.