Un total de 30 alumnes de secundària van participar al cros escolar celebrat el dissabte dia 15 de desembre a Can Jofresa. Els alumnes infantils (1r i 2n d’ESO) van córrer 1800m, i els cadets una distància de 2150m.
Els resultats van ser espectaculars:
els alumnes Mohamed Taghi (1r B) i David Sunyé (1r A) van quedar 5è i 6è respectivament en la categoria infantil masculí de 1r any. La Marta Rodríguez (1r B) 6a en la categoria infantil femení de 1r any. Cal destacar la desena posició del Imad Taiubi que, tot i no obtenir cap medalla, també ho va fer molt bé.
Per equips van obtenir una copa les següents categories:
infantil masculí de 1r any, 1rs classificats; infantil femení de 2n any, 2es classificades i infantil masculí de 2n any, 3rs classificats.
Felicitar aquests alumnes i a tots els altres que van venir a participar i a gaudir d’aquest cros esportiu.