Els nens i nenes de Tercer i Quart de primària van anar el dia 27 de novembre al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (Terrassa).
Els nostres alumnes van experimentar els principis de l’electricitat i el magnetisme amb diferents materials. Amb el taller de treball cooperatiu van experimentar les propietats de l’electrostàtica i la relació entre l’electricitat i el magnetisme realitzant un seguit d’experiències destinades a entendre les característiques del corrent elèctric i la seva transmissió amb coses tan curioses com encendre una bombeta amb un dit, o veure perquè s’aixequen els cabells amb el fantàstic experiment Van der Graaff.
En acabar, van realitzar una visita pel museu per tal d’observar les diferents exposicions.
S’ho van passar molt bé i van entendre els principis bàsics de l’electricitat electrostàtica!!!