El 20 de juny els alumnes d’Educació Infantil i Primària van anar a passar tot el dia al Parc de Can Gambús a Sabadell.
Un cop al parc els nens i nenes es van distribuir per grups i realitzaren diferents activitats físiques i plàstiques amb tots els mestres. Uns van fer jocs de cursa, d’altres van elaborar vaixells de paper, d’altres van poder passar una estona jugant a cartes i explicant històries als companys,… Al migdia es va fer un dinar de germanor i a la tarda no es va parar de jugar fins que els autocars els van recollir per la tornada a l’escola. No hi ha res millor que acabar el curs jugant amb els teus companys a la fresca. Un gran dia de pícnic que podreu veure properament a la fototeca de l’escola.
Tot l’equip de mestres del col·legi Martí us vol desitjar unes Bones Vacances. Ens veiem el curs vinent, famílies!