El divendres 1 de juny, el pati de l’escola es va omplir de pares, mares, nens i nenes que volien escoltar històries de pirates.
A la gespa vam passar una bona estona a la fresca escoltant el conte “Barbamec i els fantasmes” de Ricardo Alcántara i Roser Capdevila. També vam escoltar el conte “Aquí hi ha monstres” de Jonathan Emett i Poly Bernatene. Després de gaudir d’aquestes lectures , ens vam haver de convertir en pirates per poder cantar una cançó. Pares, mares, tietes, àvies, fills i filles van realitzar un taller de barrets pirates. Seguidament, tots junts vam cantar i ballar la cançó dels Pirates de la companyia “El pot petit”.
Volem agrair la vostra participació i col·laboració, tant en les activitats com en la valoració de “M’expliques un conte” dut a terme aquest curs a l’escola.
Tal i com ens heu fet arribar continuarem buscant noves aventures pel curs vinent. Us hi esperem a tots i totes!