El dimecres 9 de maig els alumnes de 3r d’ESO van anar al Parlament de Catalunya a fer un taller-joc de rol sobre les eleccions i la feina dels diputats al Parlament. Va ser una activitat conjunta dels dos grups de 3r.
Després van fer una visita a l’edifici del Parlament i a la sala dels Plens.
En acabar el taller van esmorzar i visitar el parc de la Ciutadella, van anar al Mercat del Born per veure les restes de la Barcelona Moderna, van entrar i passejar per l’església de Santa Maria del Mar, el Fossar de les Moreres i finalment l’estació de França… amb l’objectiu d’analitzar la Barcelona Moderna i Contemporània.
Van dinar al Port on van poder passejar i descansar( Centre Maremagnum i Moll de la fusta).
De tornada van passejar per la Rambla de Barcelona i van poder fer-se fotografies amb les estàtues vivents.