El dilluns 23 d’abril a l’escola vam celebrar la nostra particular Diada de Sant Jordi. Aquest curs els alumnes han celebrat els Jocs Florals.
Els nostres alumnes van preparar uns escrits que després passarien a concurs per un jurat molt exigent.
A la festa els alumnes de P3 van cantar i ballar la cançó “Sant Jordi no tenia cap soldat”. Els alumnes de P4 van cantar la cançó “Personatges”, mentre que els de P5 van actuar amb la cançó “Un drac ferotge”. Els nens i nenes de 1r i 2n també van voler fer danses, així que, 1r va ballar “el patatum” i 2n es va exhibir amb “el ball de la civada “.
Els nois i noies de Primària van participar en el concurs dels Jocs Florals: 1r de primària va treballar els rodolins, 2n de primària va fer un missatge de whatsapp, 3r ens va sorprendre amb un cal·ligrama molt bonic i 4t va composar cançons. Els alumnes de 5è van fer una carta i els de 6è van escriure un conte en anglès. Tot plegat duia una gran feina darrere.
El Pol i la Marta de 6è van ser uns excel·lents presentadors de la festa i també els encarregats de dir els guanyadors del concurs. Hi havia molta emoció en l’ambient. Cada grup o alumne guanyador va ser premiat amb un llibre per la biblioteca de la classe. A més a més, cada nen o nena guanyador o guanyadora s’endugué com a obsequi una galeta en forma de drac.
Gràcies a tots per participar i enhorabona als guanyadors!