l’EDUCACIÓ DEL TEU FILL EL NOSTRE COMPROMÍS

“IMPRÈS SOL·LICITUD 

La nostra oferta educativa és de 25 places per P3, i 35 places d’alumnes nous, per 1r d’ESO. El nostre centre que a infantil i primària té una sola línia, es dobla a l’ESO i és per aquest motiu que podem fer una àmplia oferta per 1r d’ESO.

Per altres cursos poden preguntar per la disponibilitat de places a la secretaria del centre.

Entrevista personal

Les persones interessades en una entrevista personal perquè no puguin assistir a la Jornada de Portes Obertes o perquè així ho desitgin, es poden posar en contacte amb la secretaria del Centre per concertar un dia de visita.

EIP- 93 735 44 13 / ESO- 93 785 05 33

Jornada de Portes Obertes

DIUMENGE 4 DE MARÇ DE 2018 DE 10:00 A 13:30

El Col·legi Martí organitza la jornada de portes obertes en la què els mestres i professors acompanyen les persones interessades en una visita a les nostres instal·lacions.

Durant aquesta sessió els donarem informació general de l’escola i en concret sobre el curs en el que estiguin interessats.

Els alumnes del Col·legi LUMEN, poden mirar la pestanya oferta de places.

A QUI VA DIRIGIDA

A totes les persones interessades en que els seus fills estudiïn al Col·legi Martí, famílies i amics.

Procès de preinscripció 2018

Termini per presentar la sol·licitud 2018.19: del 13 al 24 d’abril


“IMPRÈS SOL·LICITUD 

Documentació 2018-19

Juntament amb la sol·licitud de preinscripció, cal presentar al centre demanat en primer lloc l’original i una fotocòpia dels documents següents:

1.Llibre de família (o un altre document relatiu a la filiació). Si l’alumne/a o es troba en situació d’acolliment, la resolució del Departament de Benestar Social i Família.

2.Document nacional d’identitat de la persona sol·licitant (en el cas de les persones estrangeres, la targeta de residència amb el NIE).

3.Document nacional d’identitat de l’alumne o alumna si té mes de 14 anys (o si té DNI encara que sigui menor de 14 anys).

Inici pag.